Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, joita löytyy varastosta toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää. Pääsääntöisesti toimitamme tilaukset yhden arkipäivän kuluessa. Kello 12.00 mennessä tehdyt tilaukset pyrimme toimittamaan saman päivän aikana. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä iloinenviivi.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse iloinenviivi@iloinenviivi.fi tai puhelimitse
044 580 8812 (ma-pe 10-16 )

4. Iloinenviivi.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Iloinenviivi.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Iloinenviivi.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

5. Kangastilauksesta huomioitavaa: Määrämittaan tilatut tuotteet (eli asiakkaan tilauksen mukaan leikatut kankaat) ovat kuluttajasuojalain mukaan tuotteita, joilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

 

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä viipymättä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

POSTIPAKETTI:
- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 5,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 5,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

- Postin kotiinkuljetus, hinta 18,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

- Postin särkyvien tuotteiden lähetyslisä 7,90€

MATKAHUOLTO:

- Bussipaketti; Toimitetaan Matkahuollon toimipisteeseen, hinta 7,90€

- Lähellä-paketti; Toimitetaan noutopisteeseen, hinta 7,90€


Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Matkahuollon sopimusnoutopisteestä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 14,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

- Matkahuollon särkyvien tuotteiden lähetyslisä 7,90€


3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 29,95 € 3,95 €
12kk 0% 39,95 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja tuotelappujen tulee olla paikoillaan.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen iloinenviivi@iloinenviivi.fi tai puhelimitse numeroon 044 580 8812 (ma - pe 10.00 - 16.00).

Kangastilauksesta huomioitavaa:

Määrämittaan tilatut tuotteet (eli asiakkaan tilauksen mukaan leikatut kankaat) ovat kuluttajasuojalain mukaan tuotteita, joilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon tai Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Iloinenviivi.fi / Iloinen Viivi Oy, Toritie 12, 71800 Siilinjärvi

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: iloinenviivi@iloinenviivi.fi tai soittamaan 044 580 8812 (ma-pe 10-16).


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen iloinenviivi@iloinenviivi.fi tai soittamaan 044 580 8812 (ma-pe 10-16). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Iloinenviivi.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Iloinen Viivi Oy
Toritie 12
71800 Siilinjärvi

puh. 044 580 8812

sähköposti: iloinenviivi@iloinenviivi.fi